fbpx

Ruleta se je prevesila v izgubljanje.

Na podlagi vaših odgovorov vam sporočamo, da ste na 2. stopnji izgorevanja!

Ruleta se je prevesila v izgubljanje

Na podlagi vaših odgovorov vam sporočamo, da se nahajate v 2. stopnji izgorevanja!

Kaj pa zdaj?

Vsakdanjik vas vrtinči v istem ritmu, vam pa zmanjkuje kreditov, limitov in obrestna mera raste. Preveč trošite in premalo nalagate nazaj. Račun energije se prazni, vi pa ste čedalje bolj brez moči, da bi se uspeli spet zavihteti na vrh. Lahko ste celo dosegli vrh, vendar za kakšno ceno? In koliko časa boste še zdržali? Vaše telo je v neprestanem pogonu iztrošilo pogonsko gorivo, kot so minerali in vitamini. Troši ga nenasitni visok kortizol.

Podrli ste tudi vse branike in zdaj ima prosto pot uničevanje. Njegov pohod se je začel. Psihično in fizično vas ruši in napada. Napadeni so najšibkejši členi v telesu. Pri vsakem se odražajo na drugačen način, zato je težko potegniti skupne imenovalce. Poleg pregleda vseh mineralov, vitaminov, aminokislin, diagnostike najšibkejših členov, stanja imunskega sistema, delovanja črevesja, čustvenih izzivov, prisotnosti vnetnih stanj, težkih kovin, prostih radikalov, parazitov, glivic, virusov in bakterij, ki jih analiziramo s pomočjo mineralograma  skeniranja lasnega korena, v katerem za več mesecev hranimo vse podatke, bi verjetno potrebovali še en korak več.

Da bi bili brez večjih posledic, bi verjetno potrebovali še intervencijo s polnjenjem izpraznjenih zalog neposredno v kri s pomočjo intravenoznega dodajanja mineralov, vitaminov in aminokislin.

Se sprašujete, ali je to res potrebno? Ne bi raje jemali kakšnih dodatkov?

Ker je naše telo v kroničnem stresnem stanju, neprestano v delovanju simpatičnega živčnega sistema in ne zna več dovolj dobro prestopati v funkcije obnove, to je parasimpatični živčni sistem, vseskozi deluje tako, da samo troši in ne zmore dovolj obnove. V tem stanju tudi absorpcija hranil ni več v svoji funkciji in tu se lahko začne začarani krog, ki pri nekaterih traja leta. Kljub jemanju cele gore dodatkov takšno telo iz njih ne bo dobilo veliko. 

Rezultatov ne bo, vi pa boste tonili vse globlje in globlje. Verjemite; vemo, kaj govorimo. Iz lastnih izkušenj in iz dolgoletne prakse z zdravljenjem izgorelosti s pomočjo intravenoznih terapij.

Želite iz začaranega kroga izgorelosti?

Če želite iz začaranega kroga izgorelosti, ne da bi ob tem porabili leta za obnovo, se informirajte o terapijah, s katerimi boste zopet začutili tla pod nogami in obnovili izgubljeno energijo.

Ne čakajte, da vas vlak stresa povozi do konca, pridete lahko že prej in tako vzdržujete kondicijo do stresa, ki ga žal ne moremo vedno izriniti iz svojega življenja.

Namig

Če ne spite, se ne morete zvečer umiriti, vaša glava pa kar naprej navija in je polna skrbi, je za vas SOS-rešitev, da vsaj malo izprežete svoje misli, strahove in tesnobnost, GABA

Nevrotransmitor, ki ohlaja možgane in nam vrača koncentracijo; ko imamo na mizi deset projektov naenkrat, pa nam povrne fokus, da se lotimo enega po enega  in to uspešno. 

In še en nevrotransmitor je ob dolgotrajnem stresu in še posebej ob spremljajočih težavah s črevesjem na udaru in ga verjetno primanjkuje tudi vam. 

To je serotonin, ki nagovarja srečo, še bolj pa mir in spanje. Preden sežete po antidepresivih, da premagate ravnodušje, tesnobo in anksioznost, raje vzemite nam lastne nevrotransmitorje.

Grifonia
 • Vsebuje 98 % 5HTP-ja (iz česar tvorimo serotonin).
 • Pomaga izboljšati kakovost spanja.
 • Je učinkovit antidepresiv, vendar se ne kombinira z drugimi antidepresivi.
 • Deluje proti migreni in fibromialgiji, ker sprošča in s tem ublaži tenzije.
 • Pomaga pri uravnavanju hlepenja po hrani.
 • Dviguje dobro razpoloženje.
 • Omili krče in glavobole pri menstrualnih težavah.
GABA
 • Daje stabilnost, nudi umirjenost.
 • Zagotavlja počitek in ohlaja preobremenjene možgane.
 • Je prva pomoč možganom pri stresu in izgorelosti.
 • Deluje kot anksiotik in antiepileptik.
 • Pomaga, da se lažje osredotočimo, še posebej, ko imamo preveč nalog hkrati.

Če želite iz začaranega kroga izgorelosti, ne da bi ob tem porabili leta za obnovo, se informirajte o terapijah, ki vam bodo pomagale, da boste ponovno začutili tla pod nogami in obnovili izgubljeno energijo.

Ne čakajte, da vas vlak stresa povozi do konca; pridete lahko že prej in tako vzdržujete kondicijo do stresa, ki ga žal ne moremo vedno izriniti iz svojega življenja.

Prijavite se na brezplačen posvet!

Če imate dileme, niste prepričani, da sodite v krog izgorelosti ali morda menite, da še ne potrebujete konkretnega zdravljenja, imate še goro vprašanj,… Potem se najprej naročite na 10-minuten brezplačen posvet.

Potrebujete več informacij?

Spodaj poslušajte strokovne odgovore Ariane Vetrovec, strokovne vodje klinike.

Kdo se je že zdravil pri nas?

Kdo se je že zdravil pri nas?