fbpx

Izgubljate svoje dragocene zaloge!

Na podlagi vaših odgovorov vam sporočamo, da ste na 1. stopnji izgorevanja!

Izgubljate svoje dragocene zaloge!

Na podlagi vaših odgovorov vam sporočamo, da se nahajate v 1. stopnji izgorevanja!

Kaj pa zdaj?

Trošite in ničesar ne vlagate. Morda ste še v najboljših letih in vas hormoni še nekako podpirajo, zaloge mineralov in nutrientov pa še niso povsem pošle. Če želite biti bogati z energijo še naprej, vam lahko naredimo načrt glede na vaše porabnike, ki jih diagnosticiramo s pomočjo mineralograma, analize las, ki odkrijejo vašo porabo in zaloge vitaminov, mineralov, aminokislin, morebitnih strupov, težkih kovin, antioksidantov, parazitov, virusov, glivic in bakterij.

Ob tem vam bo naš vodja klinike temeljito razložil vsako podrobnost in skupaj z vami ob upoštevanju rezultatov in že zatečenih stanj sestavil načrt obnove in podpore.

Namig

Proti stresu se najbolje borite z adaptogeni; rastlinicami, ki pravzaprav ne počnejo ničesar drugega, kot da poskušajo sproti brisati stres in telo povrniti v ravnovesje.
Naštejmo jih le nekaj:

Rodiola

Rodiola ali rožni koren daje telesu več kisika in s tem večjo fizično in mentalno sposobnost. Zjutraj jo jemljemo za več energije; zvečer, da se lažje umirimo in dobimo dovolj serotonina, nevrotransmitorja miru in sreče.

Maca

Maca daje fizično moč, uravnava hormone v menopavzi, pri PMS in nas dvigne, če nam čez dan zmanjkuje energije.

Ašvaganda

Ašvaganda obnavlja nadledvično žlezo, predvsem pa zvečer poskrbi, da se kortizol, hormon stresa, umiri in da se ponoči ne zbujamo.

Kolikor trošite, toliko morate vsak dan nadomestiti in morda je najvažnejši del za vas tisti, v katerem se boste naučili zaloge ohranjati in shranjevati!

Prijavite se na brezplačen posvet!

Če imate dileme, niste prepričani, da sodite v krog izgorelosti ali morda menite, da še ne potrebujete konkretnega zdravljenja, imate še goro vprašanj,… Potem se najprej naročite na 10-minuten brezplačen posvet.

Potrebujete več informacij?

Spodaj poslušajte strokovne odgovore Ariane Vetrovec, strokovne vodje klinike.

Kdo se je že zdravil pri nas?

Kdo se je že zdravil pri nas?