fbpx

Vas zanima, kako obnoviti svoje kapacitete in doseči neprimerno boljše rezultate?

Športnik ni nikoli zadovoljen s povprečjem. Njegovo srce bije za premagovanje ovir in zadajanje višjih ciljev. Športnik ve, kako sladka je lahko zmaga ali kako grenak je lahko poraz. Še posebej, če so za poraz krive lastne fizične zmogljivosti.

Vaša pot do napredka se začne tukaj!

Le kateri profesionalni in amaterski športnik si ne bi želel:

Več energije

Hitrejše regeneracije

Večje vzdržljivosti

Več moči

Kaj potrebujete za boljše rezultate?

Dejstvo je, da niste kot ostali ljudje. Za vrhunski šport je treba daleč od povprečja na vseh ravneh.

Potrebujete energijo

s katero lahko ustvarjate presežke.

Potrebujete regeneracijo

brez katere bodo še tako vrhunski treningi zaman.

Dejstvo je, da niste kot ostali ljudje. Za vrhunski šport je treba daleč od povprečja na vseh ravneh.

Želite odgovore na vprašanja,
kot so:

 • Zakaj ne morete doseči večje vzdržljivosti in moči?
 • Kaj vam ne pretvarja pravilno, da se mišice ne krepijo?
 • Zakaj ste utrujeni, tudi če veliko počivate?
 • Kako dela vaš metabolizem in kako bi moral delati, da bi izboljšali svoje potenciale, se oblikovali, kot želite, in razvili sposobnosti, ki vas bi pripeljale do vrhunskih rezultatov, ne da bi se pri tem izčrpali?

Ariana Vetrovec, strokovni vodja in ustanoviteljica Futuristic Life medicinskega centra.

Je ustanoviteljica, pionirka in vizionarka z veliko sliko. Osredotočena je na vsako podrobnost. Ariana Vetrovec je, kot že tolikokrat do zdaj, združila svoje znanje, veščine in cilje. Izobrazila se je kot nutricionistka v ortomolekularni medicini in anti-aging medicini s poudarkom na bioidentičnih hormonih in peptidih. Njena moč temelji na veri, da je sleherno napako našega delovanja mogoče spremeniti in preobraziti. Kot velika voditeljica in neumorna negovalka zna poslušati in izbrati le najboljše. Zato je za medicinski center Futuristic Life povezala starodavno znanje in ga podprla z najnaprednejšimi odkritji medicine »over the edge«, medicine napredka, preventive in holističnega pristopa. Ker se zaveda, da le v sodelovanju različnih znanj lahko dosežemo resnično velike stvari, je zbrala edinstveno ekipo strokovnjakov. Njen altruizem in želja pomagati vsakomur pa ji daje energijo.​

Ariana Vetrovec​

Za vrhunski rezultat žal niso dovolj samo želja, volja in vztrajnost.

V medicinskem centru Futuristic Life Clinic smo usmerjeni v funkcionalne rešitve, ki kažejo rezultate. Te najbrž tudi najbolj pričakujete. Analiziramo, diagnosticiramo, naredimo načrt in kar najhitreje poskrbimo za regeneracijo, pa naj bo to po poškodbi ali preprosto pri izčrpanem organizmu.

Metabolizmu pomagamo pri maksimalni razpoložljivosti hranil, da porablja maščobo in hrani mišice, hkrati pa odplavlja vse odvečne strupe ter omogoča telesu več kisika, s tem pa večjo vzdržljivost in eksplozivnost. Zavedamo se, da je hitra obnova polovica uspeha za vsakega športnika. Zato smo osredotočeni na tehnologijo in storitve, ki so ključ, s katerim lahko dosegamo višje cilje in boljše rezultate.

V medicinskem centru Futuristic Life Clinic smo usmerjeni v funkcionalne rešitve, ki kažejo rezultate. Te najbrž tudi najbolj pričakujete.

REGENERACIJA

Analiziramo, diagnosticiramo, naredimo načrt in kar najhitreje poskrbimo za regeneracijo, pa naj bo to po poškodbi ali preprosto pri izčrpanem organizmu.

ENERGIJA

Metabolizmu pomagamo pri maksimalni razpoložljivosti hranil, da porablja maščobo in hrani mišice, hkrati pa odplavlja vse odvečne strupe ter omogoča telesu več kisika, s tem pa večjo vzdržljivost in eksplozivnost. Zavedamo se, da je hitra obnova polovica uspeha za vsakega športnika. Zato smo osredotočeni na tehnologijo in storitve, ki so ključ, s katerim lahko dosegamo višje cilje in boljše rezultate.

Želiš o naši diagnostiki in rešitvah (iz)vedeti več?

Naroči se ne brezplačen posvet.

Želiš o naši diagnostiki in rešitvah (iz)vedeti več?

Naroči se ne brezplačen posvet.

Kako vam lahko pomagamo v medicinskem centru Futuristic Life?

Infuzijska (IV) terapija

Telesu zagotovimo 100% absorpcijo in neprimerno hitrejšo regeneracijo.

Tudi po izjemno intenzivni športni aktivnosti lahko doživite veliko hitrejše okrevanje.

Mineralogram

Vas zanima česa vam zares primanjkuje?

Katere vitamine, minerale in aminokisline bi vam zares koristile? Na katero hrano imate intoleranco in vas zato napenja in jemlje energijo? Kako odpraviti kar ni dobro za vas in kako nadomestiti izgubljeno?

PRF terapija

Regeneracijska medicina zdravljenja poškodb.

Z injekcijami (PRF), bogatimi s plazmo, fibrinskimi vlakni, matičnimi celicami in rastnimi faktorji, ki jih dobimo iz lastne krvi ali mastnega tkiva, zdravimo in obnavljamo kronične degeneracije ter obrabe sklepov, vezi in poškodbe tetiv.

Z infuzijsko terapijo dosežete najhitrejšo obnovo.

Kot športnik se ustrezno prehranjujete, pijete dovolj tekočine in uživate prehranske dodatke, da vaše telo dobi vse potrebno. Pa dobi res?

Terapija naslavlja funkcije, kot je ponovno hidriranje telesa, spodbujanje energije, ki jo proizvajajo mitohondriji vaših celic, ter odprava utrujenosti in bolečin. Z naravnimi koktejli aminokislin se dvigne proizvodnja rastnega hormona iz hipofize v telesu, kar poveča vašo telesno maso in odpravi bolečino. Vnosi so vedno pod nadzorom zdravnika, ki predpiše terapije glede na stanje in potrebe. V športni medicini vrhunskim športnikom po svetu redno dodajajo potrebne snovi, da se telo kar najhitreje obnovi in da se izbriše stres, kar intenzivni treningi zagotovo so.

Vse to pelje k boljšim rezultatom in podaljša čas aktivnosti vsakemu športniku. Tako v primerjavi z vsemi dodatki k prehrani snovi ne gredo skozi prebavne organe, ampak so neposredno dostavljene do ciljne lokacije.

Ogromno športnikov se po naporih ne regenerira načrtno, da bi lahko v bodoče brez posledic segali še po boljših rezultatih. Vsakemu vrhunskemu športniku to povzroča frustracije, strahove in nemalokrat tudi psihično oviro, za katero pa dobro vemo, da je gonilo vsakega.

Z IV terapijo do vrhunskih rezultatov.

IV terapije nudijo kombinacije vitaminov, mineralov in aminokislin ter poskrbijo za vse stresne faktorje, ki jih z intenzivnimi treningi, poškodbami in hoji po robu zmogljivosti doživljajo športniki na svoji poti k doseganju boljših rezultatov.

Prednosti IV terapije za športnike:

 • podpira presnovo maščob v mišice,
 • zmanjša bolečine v mišicah,
 • spodbuja učinkovito porabo energije,
 • zmanjšuje oksidativni stress,
 • hitrejša celostna regeneracija,
 • preprečuje nadaljnje poškodbe,
 • preprečuje kronična obolenja,
 • podaljša aktivno dobo športnika.

Primarij, specialist interne medicine, kardiolog in ustanovitelj številnih medicinskih centrov za boljšo kvaliteto življenja in staranja Tomislav Majić.

V medicinskem centru Futuristic Clinic obravnava bolnike s kroničnim stresom, izgorele in športnike z namenom boljše obnove, in pomaga pri vseh vrstah kroničnih obolenj s pomočjo dodajanja vitaminov, mineralov in aminokislin neposredno v krvni sistem, za kar se je še posebej šolal. Je velik zagovornik preventivne, anti-aging medicine in soustvarjalec programov za številne medicinske wellness centre doma in v tujini. Po petih letih zdravljenja pacientov z IV terapijami je dosegel rezultate, ki jih si prej v standardnih protokolih ni mogel niti zamisliti. Zato vedno posega po najnovejših spoznanjih in jih koomplementira v način zdravljenja.

Tomislav Majić
Z mineralogramom dobimo odgovore na ključna vprašanja, kot so: 
 • Kaj je hrana za vaš DNK?
 • Kakšna je presnova beljakovin, sladkorjev in maščob?
 • Kateri strupi izčrpavajo in oblegajo vaše celice?
 • Katera hrana ni vaše gorivo in se je morate izogibati?

Česa telesu primanjkuje? Diagnostika, ki razbere kaj telo potrebuje za doseganje boljših rezultatov.

Z mineralogramom, najnovejšo tehnologijo, ki jo uporabljajo strokovnjaki po svetu, lahko iz lasnega korena razberemo stanje telesnih funkcij in njihovega delovanja za zadnje tri mesece. Pokaže pa nam več kot sto različnih parametrov, iz katerih razberemo:

 • vitamine, minerale in aminokisline;
 • presnovo in izkoristek hrane;
 • oskrbo s kisikom;
 • hidracijo celic;
 • energijsko moč;
 • mišično obnovo;
 • prisotnost prostih radikalov;
 • najšibkejše člene, sisteme in organe;
  delovanje imunskega sistema.

Gre za pripomoček, s katerim športnik lahko ciljno vnaša v telo, kar mu resnično primanjkuje oziroma kar ga bo gradilo in regeneriralo. Analiza omogoča stalni nadzor nad stanjem energije in njenim pomanjkanjem.

Trening naredi svoje, trener bistveno prispeva pri tehniki, mi pa lahko spremljamo optimalno delovanje telesa in skrbimo, da z maksimalno obnovo dosegamo večjo vzdržljivost in s tem boljše rezultate.

Prenesite si brezplačen PDF o mineralogramu.

Klikni te za prenos PDF.

Prenesite si brezplačen PDF o mineralogramu.

Kliknite za prenos PDF-a.
PRF in prihodnost regeneracije poškodb.
Z injekcijami (PRF), bogatimi s plazmo, fibrinskimi vlakni, matičnimi celicami in rastnimi faktorji, ki jih dobimo iz lastne krvi ali mastnega tkiva, zdravimo kronične degeneracije ter obrabe sklepov, vezi in poškodbe tetiv.

Vaša kri kot zdravilo.

V preteklosti so športni zdravniki vbrizgavali v sklepe in poškodovana mesta kortikosteroide, da bi zmanjšali bolečine, vnetja in otekanje. Slaba stran pa je, da kortizon uničuje kolagenske vezi in slabi organizem, ki je še občutljivejši na zunanje infekte. Tako je naš organizem še bolj podvržen poškodbam. Še več, naravni proces obnove in zdravljenja je prekinjen. Medtem pa zdravljenje s plazmo deluje ravno v nasprotni smeri. Znižuje vnetne faktorje, zmanjšuje ali popolnoma odpravi bolečine, predvsem pa pospešeno gradi, celi in obnavlja.

Sistem dodajanja lastne plazme podpirajo dolgoletne raziskave in praksa. V Sloveniji smo prva medicinska praksa, ki zato uporablja sistem PRF, s katerim dobimo veliko bolj kakovostno plazmo. Novost je predvsem v prisotnosti fibrinskih vlaken in počasnem sproščanju snovi, potrebnih za obnovo. S tem se način zdravljenja poškodb, obrabe in staranja spreminja. 

PRF terapija je primerna pri zdravljenju:

 • artroze in artritisa,
 • poškodb gležnjev, kolen in ramen ter artritičnih sklepov,
 • teniških komolcev,
 • sindroma krpalnega kanala,
 • diabetičnega stopala,
 • pri celjenju ran,
 • izgubi las.

Doktor znanosti, primarij, specialist splošne in plastične kirurgije Zvonimir Zore.

Je eden prvih, ki je za regeneracijo tkiv z matičnimi celicami in rastnimi faktorji začel uporabljati obogateno plazmo. Je edini v Sloveniji, ki dela z najnovejšo generacijo s sistemom PRF. »Ob vseh čudežih sodobne medicine, sem vedno znova prijetno presenečen nad neverjetnimi zmožnostmi, ki jo nudi metoda PRF. Videl sem že popolne obnove kolenskih sklepov pri športnikih, ki so bili odpisani, veliko hitrejše celjenje zlomov in odprtih ran, predvsem pa plazma pacientu omogoča zdravljenje brez bolečin, saj kar najhitreje sanira vnetna stanja. Kot kirurg zdravljenje s plazmo in matičnimi celicami uporabljam vsak dan in si brez tega postopka sploh ne predstavljam več regenerativne medicine, ki nemalokrat celo nadomesti operativni poseg,« je povedal.​

Zvonimir Zore​

Ste pripravljeni na vašo pot do napredka?

Naročite se ne brezplačen posvet.

Ne pozabite na prehranska dopolnila.

Športna dopolnila, za katera še niste slišali, pa so za športnike ZELO pomembna:
GRIFONIA
je joga v steklenički, odlična za sprostitev po naporu in stresu, za obnovo ter izboljšanje refleksnih funkcij, če smo preveč obremenjeni ali depresivni; vsebuje serotonin – hormone sreče, zaradi česar tudi zaspimo lažje in se zbudimo srečnejši. Več o njenih pozitivnih učinkih si lahko preberete v študiji.
L-KARNOZIN

v liposomalni obliki popravlja škodo, ki so jo naredili prosti radikali, s tem se telo hitreje in lažje regenerira. Gre za najbolj pomlajevalno aminokislino. Njegov učinek dokazuje tudi študija.

KARDIO ENDURANCE
Mešanica KARDIO ENDURANCE  dviguje dušikov oksid v krvi, kar vpliva na večjo zmogljivost in znatno boljše rezultate. Več o njegovih pozitivnih učinkih si lahko preberete v raziskavi. Izdelek >>
KOLAGEN

Naš je edini izdelek na tržišču s štirimi vrstami kolagena in shilajitom, s katerimi dosežemo popolno obnovo vseh tkiv, večjo prožnost in tvorbo večje mišične mase. Njegovo delovanje lahko preverite v študiji.

VITALITY
vsebuje koncentrirane sirotkine beljakovine, vlaknine, arginin ter naravne izvlečke kakava, jabolk in zelenega paradižnika, ki prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti. Izdelek >>